در بازار ایران دو نوع زودپز با جنس استیل و الومینیومی و تعداد محدودی نیز زودپز با درب استیل و بدنه الومینیوم وجود دارد. طبق تحقیقاتی که انجام شده، مطالعات نشان داده است که ظرف برای اشپزی که برای بدن نیز بسیار ایمن است، ظروف استیل می باشد که این قاعده برای زودپر نیز صدق می کند. زیرا در حرارت های بالا و همچینی غذا های اسیدی باعث ازاد شدن الومینیوم های بدون روکش در غذا می شود. و الومینیوم عنصری است که برای بدن مضر می باشد. بعلاوه، از منظر فنی نیز زود پز های الومینیوم زود تر در حرارت مضمن و ضربات دچار دفورمیته می شوند و مدت زمان غذا پختن در این ظروف به مرور افزایش پیدا می کند. در مقابل زودپز استیل به دلیل مقاومت بسیار بالا به حرارت و ضربات، مناسب برای استفاده دراز مدت ودائمی برای اشپزخانه می باشد. تعمیرگاه زودپز یادگار با کادری مجرب در خدمت شما برای تعمیر انواع زودپزهای الومینیومی و استیل ایرانی و خارجی می باشد.
بدون نظر