مرکز تعمیرات ظروف یادگار با تکیه بر سال ها تجربه در امر تعمیر انواع زودپز های ایرانی و خارجی در خدمت شماست. بعلاوه تعمیرگاه ظروف یادگار مرکز اصلی فروش خرده و عمده قطعات انواع زودپز می باشد.
شما میتوانید تنها از طریق مراجعه حضوری یا تماس با شماره ۰۹۱۰۰۰۳۷۵۴۶ قطعه مورد نظر خود را برای زودپزتان سفارش دهید تا برای شما در اسرع وقت با پیک در شهر کرمان و پست یا تیپاکس جهت ارسال به سایر نقاط کشور اقدام نماییم.
امروزه زودپز های متنوعی در بازار وجود دارد که از جنس آلومینیوم نرم، آلومینیوم خشک یا استیل ساخته شده اند. بعلاوه زودپز ها بر اساس طراحی آنها سطح خاصی از فشار را در خود نگه میدارند که این امر در طول مدت طبخ غذا نقش کلیدی دارد. به عنوان مثال، زودپز هایی نظیر فیسلر که فشار بالایی را نگه میدارند طبخ غذای سریع تری دارند.
شما مصرف کننده گرامی باید طریقه استفاده صحیح از زودپز خود را در هنگام طبخ بدانید. چون یک سهل انگاری می تواند به یک اتفاق ناخوشایند و ناگوار ختم بشود
اگر این نکات برای شما هم مهم است پس این مقاله را مطالعه کنید.
ابتدا پیش از آنکه درباره طریقه صحیح کار با زودپز صحبت کنیم،.
مختصری از نحوه عملکرد زودپز صحبت کنیم و اینکه چرا استفاده نا صحیح از زودپز می تواند خطر آفرین باشد
همگی میدانیم که مطابق قانون فیزیک در فشار 1 اتمسفر آب در دمای 100 درجه سلسیوس به جوش خواهد آمد و هرچه فشار بیشتر باشد نقطه جوش آب بالا تر خواهد رفت . فضای در بسته زود پز حکم افزایش فشار را دارد. در زودپز فشار تا 2 اتمسفر بالا رفته و باعث رسیدن نقطه جوش آب تا 120 درجه می شود. هر چند بسته به نوع زودپز، این فشار متغیر است. و در آنها این افزایش دمای جوش باعث انتقال بیشتر حرارت به غذا و سریعتر پختن غذا می شود
حال اگر بخار در داخل زودپز راه خروجی به اندازه کافی نداشته باشد فشار درون زودپز بالا رفته و امکان ترکیدن زودپز را افزایش می دهد. هر چند امروزه با افزایش ضریب ایمنی زودپزها امکان ترکیدن زودپزهای مدرن و استاندارد خیلی بعید و به ندرت به نظر می رسد. زودپز های استاندارد در صورت گفتن سوپاپ به دلیل داشتن سوپاپ اطمینان و خروج اضطراری بخار در درب از امنیت بالایی برخوردار هستند.
چه نوع زودپزی خریداری بکنیم؟
اول از همه زودپزی انتخاب کنید که جنس بدنه استیل داشته باشد و ورق استیل ان به نسبت ضخیم باشد. یک زودپز استاندارد معمولا سنگین وزن است.
دوما از مارک های معتبر و با اصالت بازار انتخاب کنید. امروزه مارک های حاشیه بسیاری در بازار وجود دارند که کیفیتشان با اصلی ها بسیار متفاوت است. بسیاری از زودپز های حاشیه بازار در ساخت ایرادات کارخانه ای دارند که متاسفانه در کیفیت پخت و حتی امنیت ان تاثیر گذار است.
تقریبا اکثر زودپزهای بروز وجدید سوپاپ اطمینان در آنها به میزان یکی یا چندتا تعبیه شده است. این سوپاپ ها زمانی که فشار داخل زودپز به حد خطرناکی افزایش پیدا میکند با فعال شدن و خروج بخار اضافی مانع ترکیدن زودپز میشوند.
نکات مربوط به قبل از استفاده زودپز:
حتما قبل از استفاده برای بار اول، دفترچه راهنمای زودپز را به صورت کامل مطالعه بفرمایید. تمامی هشدارها و نحوه استفاده صحیح از زودپز را به طور کامل توجه بفرمایید.
قبل استفاده از زودپز هر بار لازم است به چند نکته توجه کنید. ابتدا واشر زودپز را به درستی بازرسی کنید تا عیب و ایرادی نداشته باشد و واشر به درستی در جای خود قرار گرفته باشد. واشر عنصری کلیدی در عملکرد زودپز می باشد پس از سلامت ان اطمینان حاصل بفرمایید. سپس بدنه زودپز را مورد بررسی قرار داده تا هیچگونه ترک و سوراخی نداشته باشد. حتما قبل از استفاده تمامی سوپاپ ها و سوت ها را بازرسی کنید تا به دلیل جرم یا چربی مواد غذایی بسته نشده باشند..
در یکسری از زودپزها علاوه بر زودپز درب قابلمه و توری بخار پز هم به همراه خود دارند.
در انتها اگر زودپز شما هر ایرادی دارد حتما با تعمیرکار مجاز تماس بگیرید و تا قبل از برطرف نشدن اشکال زودپز از ان استفاده نکنید.
بهنگام پخت چه مواردی را باید رعایت کنیم:
اکثر زودپز های امروزی نشانگر درجه حداقل و حداکثر آب را دارند. حتما برای پخت غذا سطح مایع از این دو نشانگر خارج نشود و هرگز از زودپز خود زمانی که آب ندارد استفاده نفرمایید این امر به کفه حرارت پخش کن زیر زودپز آسیب میزند.
پس از ریختن مواد غذایی و بستن درب زودپز، شعله اجاق گاز را زیاد کرده تا فشار افزایش یابد و پس از به سوت آمدن زودپز زیر شعله را کم کنید.
پس از اتمام پخت غذا چه باید کرد؟
پس از اتمام زمان پخت، حتما باید فشار زودپز تخلیه شود تا درب زودپز باز شود. جهت این امر در یکسری از زودپزها کلید تخلیه تعبیه شده و در یکسری دیگر صرفا با بالا بردن سوت می توانید فشار زودپز را تخلیه کنید. پس اطمینان حاصل کردن از تخلیه کامل بخار، می توانید درب زودپز را باز کنید. توجه داشته باشید که درب زودپز باید به راحتی باز شود اگر درب سفت است می تواند به این دلیل باشد که فشار درون زودپز به خوبی تخلیه نشده است. پس دوباره روند تخلیه را ادامه دهید.
ما در تعمیرات ظروف یادگار امر تعمیر زودپز شما با کیفیتی عالی با بهترین قطعات اصلی انجام خواهیم داد و شما می توانید با خیالی راحت از آشپزی خود لذت ببرید.
تعمیرگاه ظروف یادگار با کادری مجرب آماده خدمت رسانی به شما در امر تعمیر انواع زودپز های ایرانی و خارجی می باشد.
آخرین دیدگاهها